Dúnia Torné Labalsa
 
Especialitzada en l' aplicació de les tècniques i la filosofia iòguiques com a mètodes terapèutics i el ioga per l' embaràs i el post part. Professora de ioga i meditació per a adults, nens i gent gran. Formada en: ioga integral, hatha ioga, kundalini, i ioga per l' embaràs i el post part.
 

El meu currículum iogui

Formada al Ioga integral durant quatre anys mitjançan intenses convivències ioguiques i retirs de meditació amb l´associació Athanor (Barcelona) fundada i dirigida per Jordi Orús Salvador.

Certificat de monitora d’Ioga integral. Segons el mètode de la International Yoga Fellowship Movement creada i dirigida per Satyananda Paramahansa

Certificat de Monitora de Hatha ioga. acreditat per l’ A.E.Y.S. (Asociación Española de Yoga Sananda). (Especialització en l’adaptació del ioga durant l’embaràs i per a la gent gran)

Certificat de monitora de Kundalini Ioga. Formada al centre Memorandum (Barcelona) amb Hargobind Singh, segons l’ensenyament de Yogui Bhajan.

Certificat de l’ A.E.K.Y (Asociación Española de Kundalini Yoga) segons els requisits del Kundalini Research Institute (USA) i la International Kundalini Yoga Teacher’s Association.

Ioga infantil Centre Golden Temple (Barcelona),dirigit per Gurudas Kaur.

Certificat de monitora de Ioga per l´embaràs i la criança. Realitza el "Seminario de Yoga y Meditación para el Embarazo y la crianza" dirigit per la Dra.Gloria Borrás-Boneu, ginecologa del GRD Mèdic Health Institute i Teresa Puig Calzadilla directora del programa "Yoga para Mamás y Bebés".

Membre fundadora de l’associació "Yoga para Nacer y Crecer" amb seu a Sant Joan de Mediona i sucursal a Barcelona.

Seminaris i retirs de meditació:

Meditació Vipassana. Centre Dhamma Neru (Santa Maria de Palautordera),ensenyament de SN Goenka.

Tantra Ioga Blanc. (Seminaris a nivell internacional a França), ensenyament de Yogui Bhajan.

Naad Ioga o Mantra Ioga. (La vibració i el so) dirigid per Mata Mandir Singh.

Creadora de DÚNIAIOGA, un ioga fet a mida.

torna

logo

Al 2005, creo el projecta DÚNIAIOGA, un ioga fet a mida. M' he especialitzat en l' utilització de la basant més terapèutica del ioga, l' aplico en sessions individuals i també en grups reduïts, de tres a sis persones. Utilitzo les tècniques i la filosofia iògica en funció de les necessitats físiques i psicoemocionals de cada alumne

He creat cursos i monogràfics especialitzats en diferents aspectes del ioga: viu el ioga dia a dia, ioga per l' embaràs i la preparació al part, ioga post part, gestió de l' estres, psicologia iòguica i xacres. També dirigeixo cursos fets a mida, per a diferents col·lectius, entitats i empreses i imparteixo classes regulars i en diferents nivell, com ioga I i Ioga II. DÚNIAIOGA és un projecta obert a les demandes dels usuaris i en continua expansió.

Nascuda a Mataró. Les meves inquietuds personals em van portar a interessar-me pel ioga als 18 anys, llegia llibres i intentava posar en pràctica el que n'aprenia. L’any 1991 vaig iniciar-me al ioga integral amb Jordi Orús, mestre de ioga i president de l' Associació Athanor. Després de 4 anys d' estudi i pràctica (mitjançant intenses convivències ioguiques i retirs de meditació), començo a impartir classes de ioga en diferents centres cívics, escoles, gimnasos i centres privats de Mataró i del Maresme.

Compaginava la meva feina amb l'estudi i l’aprenentatge de altres mètodes de ioga: hatha ioga, kundalini ioga, ioga per nens, ioga per l' embaràs i la criança, meditació vipassana, tantra... ampliant així els meus coneixements sobre diferents modalitats de ioga i meditació. La pròpia experiència em descobreix els beneficis del ioga i el seu gran poder transformador, un fet que, juntament amb les demandes dels meus alumnes, em porta a cercar una metodologia que em permeti aplicar el vessant més terapèutic del ioga.

El 2005, començo a impartir ioga en sessions individuals i grups reduïts de dues o quatre persones i des de llavors he creat i dirigit cursos fets a mida, tant a particulars com a diferents col.lectius, entitats i empreses. Personalitzo els cursos i les sessions en funció del temps de què disposa cada persona i de les seves necessitats físiques i psicoemocionals. D'aquesta recerca va sorgir la creació de DÚNIAIOGA.

Perquè Dúnia Ioga?

"Dúnia significa MON i Ioga significa UNIÓ"

"El ioga es un camí universal, una ciència milena-ria que aporta a l'ésser humà consciencia, pau i sentit de l'unitat amb la mare terra i els seus habitants. Em sento molt afortunada de contribuí en la difussió d' aquest coneixement."