logo

 

Per a grups màxim de 6 dones.

Aquest curs t’ajudarà a afavorir un embaràs i un part el més natural i conscient possible.

El curs el pots fer partir del primer més de gestació, quan més aviat comencis millor. Tota la practica del ioga per a l'embaràs necessita un temps d'aprenentatge i un temps per integrar el que s' ha aprés. El que no cal que facis si estàs embarassada de pocs mesos és el taller de pre part amb la parella.

Duran l' embaràs, és especialment important que utilitzis bé el cos i tinguis cura dels moviments. Al llarg d'aquest curs aprendràs l' us correcta de la mecànica del cos. Practicaràs els moviments i les postures de ioga, (específiques per a l' embaràs) enllaçant-los fluidament amb la consciencia de la respiració, això permetera que el moviment corporal sigui adequat, delicat i sense esforç. Et guiaré en totes les postures perquè tinguis una bona alineació corporal i una correcta respiració, d'aquesta manera alliberaràs les tensions musculars i mantindràs en equilibri el flux de l' energia vital.

Les tècniques de relaxació i meditació t' ajudaran a obtindré més recursos per adaptar-te positivament als canvis hormonals, físics i emocionals que un embaràs comporta. Augmentaràs l’auto coneixement del teu propi cos i de les emocions, reforçant el vincle entre tu i el nadó. També et facilitarà que el procés de l’embaràs i l’acte de donar a llum esdevingui una experiència positiva i plena.

El curs inclou un dossier, per tal de que puguis recordar les eines iòguicas i practicar els exercicis pre part a casa teva de manera segura.

Un curs on rebras beneficis sobre:

 

 

No hi ha moment de més saviesa que el part: el ritual mil·lenari de l' espècie que fa una, a totes les dones.

Gioconda Belli

També ofereixo tallers de preparació al part amb la parella. Més informació...
Tècniques de ioga per a l'embaràs i la prepació d'un part més conscient: