logo

 

Classes obertes de Setembre a Juliol

Per a grups màxim de 6 persones

Utilitzo totes les eines resultants de la meva formació: la fluïdesa i l'alineació del ioga integral, les tècniques energètiques del kundalini ioga i la força i l'equilibri que caracteritza el hatha ioga, la meditació kundalini, la meditació vipassana i el ioga nidra.

Adapto les sessions a les capacitats i limitacions de cada persona.  Mantinc un ritme i seguiment personalitzat, activant progressivament les tècniques en funció de la millora individual. D' aquesta manera s' aconsegueix que cada persona obtingui una experiència/ vivència molt conscient.

Aquestes classes et proporcionaran molts beneficis per la teva salut i el teu benestar general. Obtindràs experiències per l’auto coneixement, crearàs un vincle més profund amb el cos, la ment i les emocions i augmentaràs de forma molt positiva la relació amb tu mateix/a.

Si vols venir a les sessions de grup i no has fet mai reeducació respiratòria ni postural és recomanable realitzar prèviament algunes sessions individuals per tal de adecuar-te al ritme del grup.

Objectius i beneficis:

 

A nivell físic:

Disminució i prevenció del mal d’esquena.

 

Les classes i el nivell varien en funció del grup.

Treball bàsic de les sessions:

-Alineació anatòmica en les diferents postures (asanes)

-Tècniques respiratòries (pranayama) 

-Estiraments i tonificació muscular mitjançant les postures i exercicis de ioga (asanes)

-Tècniques de relaxació pel cos físic i  pel cos emocional (ioga nidra)

-Tècniques de concentració, atenció i meditació.